Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
July 12, 2020, 08:18:17 AM

Login with username, password and session length

Recent topics

[May 23, 2020, 04:43:11 AM]

[May 23, 2020, 04:37:08 AM]

[May 17, 2020, 04:42:49 AM]

[May 17, 2020, 04:35:19 AM]

[May 16, 2020, 08:23:42 PM]

[May 12, 2020, 05:21:16 AM]

[May 12, 2020, 12:22:07 AM]

[May 11, 2020, 01:57:39 PM]

[April 27, 2020, 07:33:14 PM]

[April 27, 2020, 07:29:38 PM]

[April 27, 2020, 05:12:12 AM]

[April 27, 2020, 03:44:58 AM]

[April 20, 2020, 09:15:08 PM]

[March 13, 2020, 03:02:34 AM]

[February 25, 2020, 09:19:34 PM]
Members
Stats
  • Total Posts: 41871
  • Total Topics: 1940
  • Online Today: 4
  • Online Ever: 389
  • (October 25, 2018, 03:41:03 PM)
Users Online
Users: 0
Guests: 3
Total: 3

Author Topic: Some small issues resolved  (Read 2137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lum-chan

  • Administrator
  • **********
  • Posts: 1,093
  • Karma: +276/-0
  • Gender: Male
  • Fearless Leader
    • The World of Urusei Yatsura's Lum
Some small issues resolved
« on: April 14, 2015, 10:02:30 PM »
Hi guys and galls!

I have fixed some small forum-issues.

* YouTube button is back and supports https. By default YouTube links are on their site in https, so I have modified the support therefore all new YouTube video's should be working correctly. Used tags are [ youtube] - [ /youtube]
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=2y7aDvB-qJM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=2y7aDvB-qJM</a>
Backdraw: Old links without https will not work anymore. I'll try to fix these asap.
#Update: Done as far as I can see...

* [ edit] and [ /edit] tags (re)activeted
Edit: Edit tag

* [ offtopic] - [ /offtopic] tags (re)activated
Offtopic: Offtopic tag

* Moderators and Global Moderators do have new tags to use like [ mod] - [ /mod] and [ gmod] - [ /gmod]
Moderator Comment Mod tag
Global Moderator Comment Global Mod tag

* Admins have a new set of tags as well [ admin] - [ /admin]
Administrator Comment Admin tag

As with all tags available, please remove the leading space in above shown examples or take a look at the tags below:

Code: [Select]
[youtube] & [/youtube]
[edit] & [/edit]
[offtopic] & [/offtopic]
[mod] & [/mod]
[gmod] & [/gmod]
[admin] & [/admin]
« Last Edit: April 14, 2015, 10:41:19 PM by Lum-chan »
Lum-chan


Offline Lum-chan

  • Administrator
  • **********
  • Posts: 1,093
  • Karma: +276/-0
  • Gender: Male
  • Fearless Leader
    • The World of Urusei Yatsura's Lum
Re: Some small issues resolved
« Reply #1 on: April 14, 2015, 10:42:27 PM »
Changed the Karma controls to actual up (geen) and down (red) arrows  ;D

Next thing to do: Links check in UY Links Section
Lum-chan


Offline FallinG_StaR

  • Global Moderator
  • **********
  • Posts: 4,010
  • Karma: +1010/-6
  • Gender: Male
Re: Some small issues resolved
« Reply #2 on: April 27, 2015, 05:12:22 PM »
 Interesting, good job Lum-Chan

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9g6jidr4Zog" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9g6jidr4Zog</a>

Mod and Gmod tags aren't working for me...  :(

The short links (share option) don't work... have to copy paste the full address.
« Last Edit: April 27, 2015, 05:15:02 PM by FallinG_StaR »
"It is said that only a fool learns from his own mistakes, a wise man from the mistakes of others."-"A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing."
I wonder which one is true!?

Offline Lum-chan

  • Administrator
  • **********
  • Posts: 1,093
  • Karma: +276/-0
  • Gender: Male
  • Fearless Leader
    • The World of Urusei Yatsura's Lum
Re: Some small issues resolved
« Reply #3 on: April 27, 2015, 06:29:16 PM »
Just a few minutes ago I upgraded the forum-software to version 2.0.10
Lum-chan


 

TinyPortal © 2005-2012